Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Raid Gel pločice protiv moljaca Lavanda 2 kom

Raid Gel Pločice Protiv Moljaca Lavanda 2 Kom

3,72 €/kom

27,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 1,86 €/kom(14,00 kn/kom)

Raid® gel pločice protiv moljaca s mirisom lavande uništavaju moljce kroz 14 dana i štite vašu odjeću tijekom cijele sezone. Esencija lavande ostavlja ugodan i prirodan miris u vašim ladicama i ormarima, a za maksimalnu učinkovitost potrebno je držati ormare i ladice zatvorenima. Raid® gel pločice protiv moljaca s mirisom lavande potrebno je zamijeniti na kraju svake sezone ili kad se gel osuši. Za veće ormare preporuča se staviti dva gela.


Opis proizvoda

ProizvođačS.C. Johnson Italy S.r.l., P.le M.M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Upute za upotrebu/pripremuUklonite aluminijsku membranu s poleđine. Pomoću kukice postavite u ormar, ladicu ili na drugu ravnu površinu. Izbjegavajtedirektan kontakt propustljive membrane sa odjećom, ormarom i površinama polica. U ormarima veličine 0,5 m2 preporučuje sekorištenje 2 komada. Zamijenite na kraju svake sezone ili kad se gel osuši i miris nestane. Za maksimalnu učinkovitost držiteladice i ormare zatvorenima. Uništava moljce kroz 14 dana.
BrandRaid

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn