Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Rexona Antibacterial Invisible dezodorans u spreju 150 ml

Rexona Antibacterial Invisible Dezodorans U Spreju 150 Ml

3,98 €/kom

29,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 26,53 €/l(199,93 kn/l)
Rexona Antibacterial Invisible antiperspirant u spreju pruža savršenu zaštitu od znojenja i neugodnih mirisa do 48 sati. Njegova antibakterijska formula dokazano uništava 90 % bakterija koje uzrokuju neugodne mirise. Obogaćen je revolucionarnom tehnologijom Motionsense - što se više krećete, to vas bolje štiti. Rexona Antibacterial Invisible antiperspirant u spreju idealan je izbor za predivan osjećaj čistoće i samopouzdanja gdje god se nalazili.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever UK Coal Road Seacroft, Leeds LS142AR, Velika Britanija
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Uvjeti čuvanjaČuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površina. – Ne pušiti.Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50 °C/122 °F.
Upute za upotrebu/pripremuNanositi u kraćim mlazovima u prostoru s dobrom ventilacijom.Izbjegavati neumjereno nanošenje.Ne prskati u blizini očiju.Koristiti isključivo prema uputama.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn