Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Rexona Blue Poppy&Apple 48h dezodorans 150ml

Rexona Blue Poppy&Apple 48h Dezodorans 150ml

4,51 €/kom

33,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 30,07 €/l(226,60 kn/l)
Rexona tehnologija omogućava više zaštite što se više krećete. Sačuvajte osjećaj svježine uz Rexona antiperspirant sprej.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever N. V. , Weena 455, 3013 AL Rotterdam, Nizozemska
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece.Zaštitite od sunčeve svjetlosti. Ne izlažite temperaturama višim od 50 ° C / 122 ° F.Držati podalje od vrućine, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja.
Upute za upotrebu/pripremuRaspršite na područja izložena znojenju. Uklonite mlaznicu i prskajte 15-20 cm od tijela pritiskom na tipku spreja.Ne prskajte otvorenim plamenom ili bilo kojim užarenim materijalom.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn