Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Rexona dezodorans Shower Fresh 150 ml

Rexona Dezodorans Shower Fresh 150 Ml

4,51 €/kom

33,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 30,07 €/l(226,60 kn/l)
Nudi učinkovitu zaštitu od mirisa i znoja
Donosi svjež osjećaj koji traje cijeli dan

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Upute za upotrebu/pripremuPotresti prije uporabe te nanositi ispod pazuha s udaljenosti od 15cm.Koristiti isključivo prema uputama.
Brandrexona
Neto količina150 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn