Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Uncle Ben's Riža dugo zrno 500 g

Uncle Ben's Riža dugo zrno 500 g

19,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 39,98 kn/kg

Riža koja pravi razliku! Uncle Ben´s je privrženoj uskoj suradnji s poljoprivrednicima za promicanje tehnologija održive poljoprivrede. Zajedno su uspjeli uštedjeti za dvije šalice vode za svaku osobu na planeti godišnje! S poljoprivrednicima rade i za smanjenje emisija stakleničkih plinova.

Opis proizvoda

ProizvođačMars Olen. Industrielaan 7, 2250 Olen, Belgija
Zemlja/mjesto podrijetlaBelgija
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi u suhim uvjetima.
Upute za upotrebu/pripremu1. KUHAJTE. Zavrijte veću količinu vode u posudi za kuhanje. Dodajte 1 neotvorenu vrećicu riže i kuhajte 10 minuta. 2. OCIJEDITE. Izvadite vrećicu hvataljkom i pustite da se višak vode ocijedi. 3. POSLUŽITE. Otvorite vrećicu na označenom mjestu V. Primite vrećicu za hladni dio te istresite rižu u posudu za posluživanje. Uživajte!

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)665/157
Masti (g)0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,1
Ugljikohidrati (g)34
od kojih šećeri (g)<0,5
Bjelančevine (g)3,3
Sol (g)<0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke