Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Rizik - Igra prijestolja

Rizik - Igra Prijestolja

41,14 €/kom

309,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 41,14 €/kom(309,99 kn/kom)
Rizik: Igra prijestolja, temeljena na epskoj HBO u kojoj se plemenite kuće bore za kontrolu Westerosa tijekom vremena rata pet kraljeva, kao i dolazak Daenerys Targaryen na vlast u Essosu. Rat i kaos sišli su na ljudska područja. U Westerosu, smrt Robert Baratheona stvorila je vakuum s konkurentskim kućama koje se natječu za nadzor nad Željeznim prijestoljem. U međuvremenu, u Essosu, Daenerys Targaryen gradi vojsku kako bi se suprotstavio vladavini ghiscarskih robova,
prije povratka na povrat željeznog prijestolja. Osnovna verzija osmišljena kao uvod u igricu RISK Game of Thrones. RIZIK Game of Thrones uključuje kartu Westerosa za igru i pet vojnih kuća. Westeros karta je za 3-5 igrača.

Opis proizvoda

ProizvođačWINNING MOVES
Zemlja/mjesto podrijetlaIRSKA
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn