Tommy - Dućan na dlanu!

Pik roštiljska kobasica 460 g

Pik Roštiljska Kobasica 460 G

5,49 €/kom

Cijena za j.m.: 11,93 €/kg

Roštiljska kobasica svojom je recepturom i dužinom namijenjena prvenstveno pečenju na roštilju. Spravljena od birane sirovine visoke kvalitete ova kobasica predstavlja odličan izbor za svakog ljubitelja roštilja. Veća gramatura pakiranja pogodna je za više ljudi na druženju uz roštilj.


Opis proizvoda

ProizvođačPIK Vrbovec Plus d.o.o., Zagrebačka 148, 10340 Vrbovec, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Zemlja podrijetla svinjskog mesa: EU.
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do +4°C.
Upute za upotrebu/pripremuJestivi ovitak podrijetlom od goveđeg kolagena. Uputa za pripremu:kobasica je namijenjena za pečenje. Pečenje: na roštilju ili tavi kratko peći oko 8-10 minuta. Kobasicu je dobro malo zarezati po površini, kako bi bila sočnija nakon pečenja.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.121/271
Masti (g)23
od kojih zasićene masne kiseline (g)10
Ugljikohidrati (g)1,9
od kojih šećeri (g)0,5
Bjelančevine (g)14
Sol (g)1,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.