Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea Baby Šampon i kupka 500 ml

Nivea Baby Šampon I Kupka 500 Ml

7,03 €/kom

52,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 14,06 €/l(105,98 kn/l)
Nivea Baby šampon i kupka blago čisti i donosi dugotrajnu njegu bebinoj koži. Inovativna formula bez sapuna s ekstraktom kamilice sprječava pojavu iritacija i trenutno umiruje bebinu kožu. Nivea Baby šampon i kupka blago djeluje na oči bebe pa ne dolazi do neželjenih iritacija. Pomno odabrana kombinacija sastojaka sprječava isušivanje kože i vlasišta te se brine da koža uvijek bude čista, mekana i nježna. Kupka ne sadrži alkohol, a pH vrijednost proizvoda odgovara pH vrijednosti kože.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Upute za upotrebu/pripremuNamažite nježno na bebinu kožu tijekom kupanja te isperite.
BrandNivea Baby

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn