Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Afrodita šampon za kosu kopriva 1 L
%

Afrodita Šampon Za Kosu Kopriva 1 L

3,19 €/kom

24,04 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,19 €/l(24,04 kn/l)

Akcija traje do 03.10.2023.

NC 30 dana: 3,49 €/kom(26,30 kn/kom)

Šampon za kosu s koprivom i biotinom jača kosu i smanjuje njezino ispadanje! Uklanja masnoću s kose i vlasišta i regulira izlučivanje sebuma. Sadrži minerale, vitamine i druge bogate ljekovite tvari. pH je pogodan za kožu.


Opis proizvoda

ProizvođačKozmetika Afrodita d.o.o., Kidričeva 54, 3250 Rogaška Slatina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandAfrodita
Neto količina1.000 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn