Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Bello Šampon za pse 250 ml

Bello Šampon Za Pse 250 Ml

3,72 €/kom

27,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 14,88 €/l(111,96 kn/l)
Vitakraft šampon za nježno čišćenje pasa svih pasmina za bijelu dlaku.Umiruje kožu i održava je mekom i glatkom. Dlaka vašeg psa će biti sjajna i bez čvorova.Pogodan i za najosjetljiviju kožu.

Opis proizvoda

ProizvođačVitakraft Werke Uphusen, In den Ellern 27, Achim, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati van dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuŠampon nanijeti na makru dlaku i dobro umasirati. Isprati mlakom vodom. U sučaju jače nečistoće ponoviti postupak.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn