Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Saponia Arf Deziclean univerzalno sredstvo za čišćenje i dezinfekciju 450 ml

Saponia Arf Deziclean Univerzalno Sredstvo Za Čišćenje I Dezinfekciju 450 Ml

2,26 €/kom

16,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 5,02 €/l(37,76 kn/l)
Sredstvo za dezinfekciju i čišćenje vodoperivih površina (npr. podova, vrata, dječjih igračaka, obuće namještaja). Za velike površine ulijte 150 ml u 5 l vode, nakon 5-10 minuta površine isprati vodom. Za jako zaprljane površine primjenjuje se koncentrirano sredstvo, ostaviti djelovati 5-10 min. i isprati vodom.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuZa velike površine ulijte 150 ml u 5 l vode, nakon 5-10 minuta površine isprati vodom. Za jako zaprljane površine primjenjuje se koncentrirano sredstvo, ostaviti djelovati 5-10 min. i isprati vodom.
BrandArf

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn