Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Saponia Arf sredstvo za čišćenje staklenih površina Antistatic 750 ml
%

Saponia Arf Sredstvo Za Čišćenje Staklenih Površina Antistatic 750 Ml

10,99 kn/kom

1.46 €/kom
Cijena za j.m.: 14,65 kn/l(1.94 €/l)

Akcija traje do 30.12.2022.

Arf staklo Antistatic i njegove posebno odabrane aktivne komponente svojim antistatičkim djelovanjem usporavaju taloženje prašine, učinkovito odmašćuju površine i uklanjaju nečistoće bez tragova čišćenja. Ako ste pored staklenih stolova i televizijskih ekrana uvijek prolazili s krpom za prašinu u ruci, Arf staklo Antistatic je idealno rješenje za vas. Jedinstvena formula pruža blistav sjaj bez tragova na svim staklenim površinama, a vama omogućuje učinkovito i lako čišćenje svih zahtjevnih staklenih površina.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandArf
Neto količina750 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450