Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Saponia bio aktiv 1 L color mountain
%

Saponia Bio Aktiv 1 L Color Mountain

19,99 kn/kom

2.65 €/kom
Cijena za j.m.: 19,99 kn/l(2.65 €/l)

Akcija traje do 30.12.2022.

Novi koncentrirani Bioaktiv gel je deterdžent koji temeljito odstranjuje mrlje i ostala zaprljanja s rublja. Prikladan je za direktno nanošenje na tvrdokorne mrlje. Nova snažnija formulacija omogućuje da se s manjom dozom od 50 ml po pranju osiguraju izvrsi rezultati. Vrlo je učinkovit na nižim temperaturama pranja, štiti boje tkanina i sprječava njihovo izbljeđivanje. Uz čistoću rublja i djelotvorno odstranjivanje zaprljanja, deterdžent će rublju podariti ugodan miris.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
Upute za upotrebu/pripremuPogodan je za pranje svih vrsta tkanina osim vune i svile. Rublje nepostojanih boja perite odvojeno. Pri izboru temperature panja pridržavajte se naputka proizvođača odjevnih predmeta.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450