Tommy - Dućan na dlanu!

Sensodyne Pasta za zube Fluoride 2x75 mL

Sensodyne Pasta Za Zube Fluoride 2x75 ML

6,99 €/kom

Cijena za j.m.: 46,60 €/l

Upotrebljavajte Sensodyne Fluoride dvaput dnevno: Dugotrajna zaštita od preosjetljivosti zuba*. Sadrži fluorid koji sprječava nastanak karijesa. Čist i svjež osjećaj u ustima. Pruža sve prednosti obične zubne paste*. *uz četkanje dvaput dnevno.


Opis proizvoda

ProizvođačGlaxoSmithKline Consumer Healthcare, Levice 934 01,UK
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovačka, EU
BrandSensodyne
Neto količina150 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.