Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Signal pasta za zube Cavity Protection 125 ml
%

Signal Pasta Za Zube Cavity Protection 125 Ml

1,99 €/kom

14,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 15,92 €/l(119,92 kn/l)

Akcija traje do 26.09.2023.

NC 30 dana: 2,69 €/kom(20,27 kn/kom)

Signal pasta za zube Cavity Protection namijenjena je za potpunu zaštitu zubi i usne šupljine. Njena posebna formula sadrži aktivni mikrokalcij i fluorid koji pomažu u sprječavanju prvih znakova karijesa te štite zube od bakterija između četkanja. Signal pasta za zube Cavity Protection nježno i dubinski čisti zube, međuprostor i zubnu šupljinu uz dugotrajan osjećaj svježine u ustima. Pogodna je za svakodnevnu upotrebu.

Opis proizvoda

ProizvođačRubella Beauty AD 3/Unilever France HPC IndustriesRubella Beauty AD 3, Osvobojdenie St. 4960 Rudozem, Bugarska/Unilever France HPC Industries, Zone Industrielle, 60880 Le Meux, Francuska
Zemlja/mjesto podrijetlaBugarska
Upute za upotrebu/pripremuNanesite zubnu pastu na četkicu, navlažite, operite zube i usnu šupljinu. Temeljito isperite.
BrandSignal

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn