Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Silan omekšivač za rublje Fresh Sky 1,8 L
%

Silan Omekšivač Za Rublje Fresh Sky 1,8 L

3,09 €/kom

23,28 kn/kom
Cijena za j.m.: 1,72 €/l(12,93 kn/l)

Akcija traje do 30.12.2023.

NC 30 dana: 5,71 €/kom(43,02 kn/kom)

Prekrasan miris koji se širi iz perilice i ormara tek je jedna od prednosti omekšivača za rublje Silan Fresh Sky . Svu odjeću i ručnike isprane ovim omekšivačem još ćete više zavoljeti. Prožet će vaše rublje ugodnim, sporootpuštajućim mirisom
stvara zaštitni sloj, zahvaljujući kojem rublje ostaje dulje svježe, čisto i meko. Rublje poprima ugodnu mekoću i podatnost.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Central Eastern Europe Operations GmbH, 1030 Wien, Erdbergstrasse 29, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Nakon svakog pranja ruke isprati u čistoj vodi. Osobe sa osjetljivom ili oštećenom kožom moraju se strogo držati naputka za doziranje i izbjegavati dulji dodir ruku sa rastvorom sredstva za pranje.
BrandSilan

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn