Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vindija BoviBlue sir 100 g

Vindija BoviBlue Sir 100 G

14,99 kn/kom

1.99 €/kom
Cijena za j.m.: 149,90 kn/kg(19.90 €/kg)
Uz nastanak pojedinih plemenitih sireva vežu se mnoge priče i legende koje samo potvrđuju njihov visok status u svjetskoj gastronomskoj kulturi. Vindijina inačica talijanske gorgonzole blago je pikantnog okusa i umjerene slanoće. Zbog tih značajki ovaj ukusan kravlji sir preporučujemo uz vina kao što su chardonnay ili rajnski rizling uz koja će se aroma BoviBlue-a savršeno istaknuti.

Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaObvezno čuvanje na temperaturi od +4 °C do +8 °C.
BrandVindija BoviBlue

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.347/324
Masti (g)25,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)18,9
Ugljikohidrati (g)4,2
od kojih šećeri (g)4,2
Bjelančevine (g)20
Sol (g)2,2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450