Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Sir Edamer Von Holstein 1 kg

Sir Edamer Von Holstein 1 Kg

56,99 kn/kg

7.56 €/kg
Cijena za j.m.: 56,99 kn/kg(7.56 €/kg)

Proizveden od kravljeg mlijeka. Izrazito je blag, orašast i slatkast, a zrenjem poprima nešto pikantniju aromu i umjereno kiselkast okus. Karakterizira ga i vrlo nizak postotak masti. Reže se na tanke ploške i poslužuje s krekerima ili kruhom kao glavni sastojak tradicionalnog doručka. Koristi se i kod pripreme različitih sendviča i salata te, kao sastojak toplih umaka, složenaca, pečenih i gratiniranih jela. Edamer se izvrsno slaže s voćem a najčešće se servira uz dinje, breskve i marelice, a zreliji uz kruške i jabuke.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do +4 °C.
BrandGut von Holstein
Neto količina2.999 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn