Delicato sir Livanjski 1 kg

Delicato Sir Livanjski 1 Kg

16,99 €/kg

Cijena za j.m.: 16,99 €/kg

Polutvrdi sir poznat po svom punom, aromatičnom okusu i karakterističnoj kremastoj teksturi. Izrađen je od kravljeg i ovčjeg mlijeka s planinskih pašnjaka, što mu daje jedinstven i pun okus. Savršen je za uživanje samostalno ili uz svježi kruh.


Opis proizvoda

ProizvođačProizvedeno za: Tommy d.o.o. Domovinskog rata 93, 21000 Split, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4 °C do +8 °C.
BrandDelicato

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.781/429
Masti (g)32
od kojih zasićene masne kiseline (g)25
Ugljikohidrati (g)3,6
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)29
Sol (g)2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.