Galbani Topljeni sir Toast alla Mozzarella 150 g

Galbani Topljeni Sir Toast Alla Mozzarella 150 G

1,72 €/kom

Cijena za j.m.: 11,47 €/kg

Topljeni sir okus Mozzarella. Savršeno topiv Galbani Toast alla Mozzarella nezamjenjiv je sastojak ukusnih toplih sendviča i zalogaja. Ovaj topljeni sir u listićima praktično je pakiran za brzo odmatanje i laku pripremu slasnih zalogaja s najfinijim talijanskim topljenim sirom.


Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaČuvati pri temperaturi od +4 °C do +10 °C.
BrandGalbani
Neto količina150 g
Sastojci/sastav

Sir mozzarella 25% (mlijeko), rekonstituirano obrano mlijeko u prahu, maslac (mlijeko), obrano mlijeko u prahu, emulgatorska sol: e 331; mliječne bjelančevine, sol, konzervans: e 202. Može sadržavati: jaja.


Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.053/254
Masti (g)19,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)14
Ugljikohidrati (g)3
od kojih šećeri (g)3
Bjelančevine (g)16,5
Sol (g)2,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.