Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Belje ABC svježi krem sir 50 g

Belje ABC Svježi Krem Sir 50 G

0,70 €/kom

5,29 kn/kom
Cijena za j.m.: 14,00 €/kg(105,80 kn/kg)
Već više od 40 godina u tvornici mliječnih proizvoda jedinstvenim tehnološkim postupkom od pažljivo biranog i kontroliranog mlijeka nastaje potpuno prirodan proizvod – ABC svježi krem sir. Čine ga samo tri sastojka – mlijeko, vrhnje i malo morske soli, a njegov ugodan mliječni okus i miris, te laka mazivost osigurali su mu mjesto vrhunskog proizvoda omiljenog kod potrošača svih generacija.

Opis proizvoda

ProizvođačBelje plus d.d. PC Tvornica mliječnih proizvoda, Imre Nagya 1, 31300 Beli Manastir, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4 °C do +8 °C.
BrandBelje

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.009/241
Masti (g)22,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)15,9
Ugljikohidrati (g)3
od kojih šećeri (g)3
Bjelančevine (g)6,5
Sol (g)0,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn