President Zagrebački sir Bez laktoze 220 g

President Zagrebački Sir Bez Laktoze 220 G

2,15 €/kom

Cijena za j.m.: 9,77 €/kg

Najprodavaniji svježi sir od sada i bez laktoze. Odlikuje ga punoća okusa i lisnata struktura, baš poput svježih sireva s tržnice. President Zagrebački sir još se i danas ručno odvaja u kalupe u kojima se cijedi i poprima svoju specifičnu lisnatu strukturu. President Zagrebački sir nosi oznaku Izvorno hrvatsko od 2005. godine.


Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +1 °C do +8 °C.
BrandPresident
Neto količina220 g
Sastojci/sastav

Pasterizirano mlijeko, mljekarske kulture, sirilo.


Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)382/91
Masti (g)4,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)3,3
Ugljikohidrati (g)2
od kojih šećeri (g)2
Bjelančevine (g)10
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.