Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Sirana Gligora Žigljen sir 225 g

Sirana Gligora Žigljen Sir 225 G

5,71 €/kom

42,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 25,38 €/kg(191,07 kn/kg)
Žigljen je tvrdi mješani sir iz kravljeg i ovčjeg mlijeka s područja Dalmacije, Like i Korduna, ima izraženu aromu i miris, te defnirano, kompaktno tijesto. Zrije minimalno 3 mjeseca.

Opis proizvoda

ProizvođačSirana Gligora d.o.o., Figurica 22/A, 23251 Kolan, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +10 °C do +12 °C.
BrandSirana Gligora

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn