Podravka Eva skuša fileti u biljnom ulju 115 g ocijeđena masa 81 g

Podravka Eva Skuša Fileti U Biljnom Ulju 115 G Ocijeđena Masa 81 G

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 36,91 €/kg
Najkvalitetnije skuše obiluju aminokiselinama, mineralima te vitaminima. Sami fileti čine najmanje 70% pakiranja, a donose 100 % užitka u vrhunskom okusu! Možete ih konzumirati odmah ili pripremiti mnoge zanimljive kombinacije s tjesteninom ili u salatama i sendvičima. Ručno vađene jadranske skuše, kvalitetni fileti, brz i kvalitetan obrok.

Opis proizvoda

ProizvođačPARMA FISH d.o.o., Antuna Gustava Matoša 16, 21000 Split, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Zemlja podrijetla skuše: EU
BrandPodravka Eva
Neto količina81 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.490/360
Masti (g)32
od kojih zasićene masne kiseline (g)6,1
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)18
Sol (g)0,75

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.