Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Oreo sladoled mini 6 x 50 ml

Oreo Sladoled Mini 6 X 50 Ml

5,31 €/kom

39,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 17,70 €/l(133,30 kn/l)
Napravljen od kremastog sladoleda s hrskavim, originalnim komadićima Oreo keksa, sigurno će Vas oduševiti. Sladoled je preliven jedinstvenim preljevom od originalnih komadića Oreo keksa.

Opis proizvoda

ProizvođačFroneri France S.A.S, Kergamet-29800 Plouedern, Francuska
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18 °C ili nižoj.
BrandOreo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.423/341
Masti (g)20
od kojih zasićene masne kiseline (g)13
Ugljikohidrati (g)37
od kojih šećeri (g)28
Bjelančevine (g)2,8
Sol (g)0,24

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn