Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo King classic sladoled 30% manje šećera 110 ml

Ledo King Classic Sladoled 30% Manje Šećera 110 Ml

13,29 kn/kom

1.76 €/kom
Cijena za j.m.: 120,82 kn/l(16.04 €/l)
King classic s 30 posto manje šećera povlastica je u kojoj ćete uživati bez grižnje savjesti.
King, kralj užitka, donosi vam sladoled dobro poznatog okusa vanilije, preliven hrskavom mliječnom čokoladom, ali uz 30% manje šećera. Savršenstvo okusa ovog jednostavnog sladolednog i čokoladnog spoja iznenadit će već na prvu, jer King Classic bolji je no ikada!

Opis proizvoda

ProizvođačLedo plus d.o.o., Marijana Čavića 1a, 10000 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
BrandLedo King

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)978/235
Masti (g)16
od kojih zasićene masne kiseline (g)11
Ugljikohidrati (g)18
od kojih šećeri (g)12
Bjelančevine (g)3,3
Sol (g)0,13

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450