Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Fructal Pingo 100 % Smoothie jagoda i cikla 110 g

Fructal Pingo 100 % Smoothie Jagoda I Cikla 110 G

9,79 kn/kom

Cijena za j.m.: 89,00 kn/kg

Fructal Pingo 100 % smoothie mješavina voća i povrća izrađena je od jabuka, jagoda, crvenog grožđa, repe i banana. Prikladan je, lagan voćni obrok za razne prigode. Sadrži samo šećere koji se prirodno javljaju i ima visok udio voća, a ima i dodani izvor mineralnog željeza.

Opis proizvoda

ProizvođačFructal d.o.o., Tovarniška cesta 7, 5270 Ajdovščina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Upute za upotrebu/pripremuProtresite prije otvaranja.
BrandFructal

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)220/52,6
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)11,9
od kojih šećeri (g)11,1
Bjelančevine (g)0,5
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.