Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea Baby SOS krema za bebe 150 ml

Nivea Baby SOS Krema Za Bebe 150 Ml

6,89 €/kom

Cijena za j.m.: 45,93 €/l
NIVEA BABY Pure & Sensitive SOS krema za bebe na potpuno prirodan način umiruje crvenu i nadraženu kožu kod beba. Ova spasonosna krema pomoći će vam u otklanjanju raznih iritacija na bebinoj koži kao što su crvenilo, svrbež ili osip. Zahvaljujući nježnoj formuli sa shea maslacem i omega-6 lipidima ova će krema donijeti sve potrebne sastojke kako bi umirili razne iritacije kože. Krema je posebno pogodna za suhu kožu, a pantenol i cinkov oksid pružit će bebi trenutnu zaštitu i umirujuću njegu. NIVEA BABY Pure & Sensitive SOS krema za bebe razvijena je u suradnji s pedijatrima i dermatolozima te ne sadrži parabene, alkohol ni bojila.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Upute za upotrebu/pripremuNježno nanesite na bebinu kožu.
BrandNivea Baby
Neto količina150 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.