Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Raid Sprej za mrave 400 ml

Raid Sprej Za Mrave 400 Ml

31,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 79,98 kn/l

Raid® Sprej protiv mrava i žohara s usmjerivačem, zahvaljujući djelotvornoj formuli osigurava dugotrajnu zaštitu do 4 tjedna uništavajući žohare.Formula ovog spreja djelotvorna je za gmižuće insekte poput: žohara, mrava, paukova, stjenica i skakavaca. Usmjeravanje mlaza omogućuje vam preciznije ciljanje gmižućih insekata na teško dostupnim mjestima.

Opis proizvoda

BrandRaid
Neto količina400 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.