Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Olival Raščešljanac Sprej za raščešljavanje 100 ml

Olival Raščešljanac Sprej Za Raščešljavanje 100 Ml

2,99 €/kom

22,49 kn/kom
Cijena za j.m.: 29,90 €/l(224,90 kn/l)
Olival sprej za kosu olakšava raščešljavanje nježne dječje kose. Obogaćen je proteinima pšenice koji djeluju blagotvorno na vlasište. Olival sprej za kosu blagog je sastava i ugodnog voćnog mirisa za najnježniju njegu.
Dermatološki je ispitan i pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Opis proizvoda

ProizvođačOlival d.o.o., Susedsko polje 55, 10090 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuNanesite sprej na mokru ili suhu kosu. Umasirajte i potom temeljito raščešljajte kosu. U slučaju kontakta s očima obilno isperite vodom.
BrandOlival

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn