Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Arf Cream citro Sredstvo za čišćenje 450 ml
%

Arf Cream Citro Sredstvo Za Čišćenje 450 Ml

9,99 kn/kom

1.33 €/kom
Cijena za j.m.: 22,20 kn/l(2.95 €/l)

Akcija traje do 30.12.2022.

Tekuće abrazivno sredstvo za čišćenje : sudopera, štednjaka, staklokeramičkih ploča, keramičkih pločica, slavina, predmeta od nehrđajućeg čelika, kada, umivaonika, slavina, keramičkih pločica.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuArf nanesite na površinu koju želite očistiti. Istrljajte i isperite vodom. Za osjetljive površine i materijale, provjeriti djelovanje proizvoda na skrivenom dijelu površine, isprati odmah nakon upotrebe i izbjegavati grubo trljanje. Staklokeramičke površine čistiti samo kad su hladne, ne koristiti abrazivne spužvice i dobro isprati prije ponovnog zagrijavanja.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450