Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vanish Gold White Sredstvo za čišćenje mrlja 300 g
%

Vanish Gold White Sredstvo Za Čišćenje Mrlja 300 G

3,89 €/kom

29,31 kn/kom
Cijena za j.m.: 12,97 €/kg(97,70 kn/kg)

Akcija traje do 30.12.2049.

NC 30 dana: 6,39 €/kom(48,15 kn/kom)

Sredstvo za odstranjivanje mrlja, sigurno za vašu odjeću, ozbiljna prijetnja mrljama.Siguran za svakodnevne tkanine.
Rezultati dobiveni redovitom uporabom ovog proizvoda kao dodatka u ciklusu pranja. Rezultati variraju s obzirom na vrstu tkanine. Za svakodnevne tkanine poput pamuka.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Upute za upotrebu/pripremuDozirati sol u spremnik perilice posuđa prema uputi proizvođača.
BrandVanish
Neto količina300 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn