Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Arf Deobad sredstvo za čišćenje s pumpicom 750 ml
%

Arf Deobad Sredstvo Za Čišćenje S Pumpicom 750 Ml

13,99 kn/kom

1.86 €/kom
Cijena za j.m.: 18,65 kn/l(2.48 €/l)

Akcija traje do 30.12.2022.

Sredstvo za čišćenje kamenca, hrđe i sapunskog ostatka

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuFormula za produženo djelovanje sprječava prijanjanje nečistoće te su površine sjajne i nakon dužeg vremena. Površine ravnomjerno naprskati Arf deobadom. Ostaviti da djeluje 5-10 min. Prebrisati i isprati vodom. Po potrebi ponoviti postupak. Proizvod ne koristiti na mramorne i kamene površine. Savjetujemo, prije uporabe sredstva, provjetiti na malom dijelu površine da ne dolazi do oštećenja.
BrandArf

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450