Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Clin 3in1 Sredstvo za čišćenje stakla lemon 750 ml

Clin 3in1 Sredstvo Za Čišćenje Stakla Lemon 750 Ml

2,65 €/kom

19,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,53 €/l(26,65 kn/l)
Clin sa najnovijom Liquid Glass tehnologijom pruža savršene rezultate čišćenja i dugotrajan sjaj prozora i staklenih površina. Inovativna Liquid Glass tehnologija ne samo da nudi savršenu čistoću i impregnaciju (koja spriječava zadržavanje vode i prašine na površini), već ispunjava mikro ogrebotine koje se pojavljuju na staklenoj površini, što poboljšava odsjaj i vraća sjaj. Vaši prozori i staklene površine će zablistati kao nove!

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Central Eastern Europe Operations GmbH, 1030 Wien, Erdbergstrasse 29, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Upute za upotrebu/pripremuPošpricajte direktno po površini koju želite očistiti i obrišite suhom krpom. Nakon svakog pranja ruke isprati u čistoj vodi. Osobe sa osjetljivom ili oštećenom kožom moraju se strogo držati naputka za doziranje i izbjegavati dulji dodir ruku sa rastvorom sredstva za pranje.
BrandClin

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn