Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Domestos Extended Power citrus fresh 750 ml
%

Domestos Extended Power Citrus Fresh 750 Ml

1,86 €/kom

13,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 2,48 €/l(18,65 kn/l)

Akcija traje do 01.04.2023.

NC 30 dana: 1,86 €/kom(14,01 kn/kom)

Domestos EXTENDED POWER sadrži aktivnu komponentu koja sprječava nakupljanje kamenca. Zadržava se čak i ispod vode, kako bi uklonili nečistoću i spriječio nakupljanje kamenca.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Magyarorszag KFT. Home & Personal Care Factory Nyirbator, Tancsics Mihaly u 2-4 H-4300 Nyirbator, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Upute za upotrebu/pripremuUPOTREBA NERAZRIJEĐENOG PROIZVODA ZA DEZINFEKCIJU: WC školjka: naliti pod rub (oko 80 ml) i ostaviti da djeluje 30 minuta. Odvodi u kuhinji/kupaonici/sudoperu: nanesite u odvod, za dezinfekciju i uklanjanje neugodnih mirisa. Ostaviti da djeluje 30 zatim temeljito isprati. UPOTREBA RAZRIJEĐENOG PROIZVODA ZA DEZINFEKCIJU: Podovi i radne površine: staviti 180ml proizvoda u 5l vode. Ostaviti da se osuši na podu. Ne upotrebljavati nerazrijeđen proizvod na podovima. Radne površine u kontaktu s hranom isprati vodom nakon 60 minuta. U slučaju težih zaprljanja, prije dezinfekcije ukloniti nečistoće. Kuhinjske krpe i spužvice: isprati ih vodom, zatim staviti 90ml proizvoda u pola kante vode i ostaviti ih da se namaču u otopini 60 minuta. UPOTREBA RAZRIJEĐENOG PROIZVODA ZA IZBJELJIVANJE: Izbjeljivanje bijelog rublja: staviti 20ml proizvoda u 5l vode i ostaviti preko noći, zatim temeljito isprati. Uvijek koristiti plastičnu ambalažu. Pogodan za korištenje u domovima sa septičkim jamama. Zapremnina čepa je 15ml.
BrandDomestos

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn