Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Domestos Sredstvo za čišćenje white&shine 750 ml

Domestos Sredstvo Za Čišćenje White&shine 750 Ml

2,79 €/kom

21,02 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,72 €/l(28,03 kn/l)
Domestos ULTRA WHITE gusto tekuće dezinfekcijsko sredstvo. Novi Domestos ULTRA WHITE sadrži aktivnu komponentu koja sprječava nakupljanje kamenca. Zadržava se čak i ispod vode, kako bi uklonio nečistoću i spriječio nakupljanje kamenca.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Magyarorszag KFT. Home & Personal Care Factory Nyirbator, Tancsics Mihaly u 2-4 H-4300 Nyirbator, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati u originalnoj ambalaži, dalje od svjetlosti, na suhom i hladnom mjestu, podalje od hrane.
BrandDomestos

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn