Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Bis Sredstvo za dezinfekciju ruku bez alkohola 450 ml
%

Bis Sredstvo Za Dezinfekciju Ruku Bez Alkohola 450 Ml

34,99 kn/kom

4.64 €/kom
Cijena za j.m.: 77,76 kn/l(10.32 €/l)

Akcija traje do 30.12.2022.

Sredstvo za dezinfekciju ruku bez alkohola.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaSkladištiti u zatvorenom skladišnom prostoru, u dobro zatvorenoj originalnoj ambalaži, odvojeno od izvora paljenja, topline i iskrenja te zaštićeno od direktne sunčeve svjetlosti.
Upute za upotrebu/pripremuPrimjenjuje se nerazrijeđen za dezinfekciju opranih ruku u prehrambenoj industriji i institucijskim kuhinjama. Pogodno je za dezinfekciju ruku u domaćinstvu za svakodnevnu uporabu u svim prigodama. Na čiste i suhe dlanove nanijeti 3-5 ml proizvoda i pokriti njime čitavu površinu obiju šaka, dlanove protrljati dok se ne osuše, u vremenu od najmanje 30 sekundi. Sredstvo se ne ispire.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450