Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Stabilo Boss marker 4 kom

Stabilo Boss marker 4 kom

44,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 11,25 kn/kom

STABILO® BOSS® ORIGINAL highlighter s tintom na bazi vode. Boje: žuta, narančasta, ružičasta, zelena

Opis proizvoda

ProizvođačStabilo International GmbH, Schwanweg 1, 90562 Heroldsberg, Njemačka.
Zemlja/mjesto podrijetlaMalezija
BrandStabilo
Neto količina4 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke