Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Stolarski čekić

Stolarski Čekić

74,99 kn/kom

9.95 €/kom
Cijena za j.m.: 74,99 kn/kom(9.95 €/kom)
Stolarski čekić izrađen od posebnog alatnog čelika. Udarna površina i nos čekića su induktivno kaljeni, metalna drška je kromirana i izolirana plastičnom oblogom.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaKina
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450