Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Finish Tablete za čišćenje perilice suđa 3/1
%

Finish Tablete Za Čišćenje Perilice Suđa 3/1

3,49 €/kom

26,30 kn/kom
Cijena za j.m.: 1,16 €/kom(8,77 kn/kom)

Akcija traje do 30.12.2049.

NC 30 dana: 5,71 €/kom(43,02 kn/kom)

Finish sredstvo za čišćenje perilice posuđa. 100% više aktivnih tvari za odstranjivanje masnoća-za uklanjanje masnoća i masnih nakupina iz perilice za vrijeme pranja posuđa. Za bolju učinkovitost perilice, koristite Finish Aditive zajedno s Finish višenamjenskim deterdžentima.

Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece.
BrandFinish
Neto količina3 kom
Sastojci/sastav5-15% izbjeljivači na bazi kisika, <5% fosfonati, neionske površinski aktivne tvari, polikarboksilati. Također sadrži miris, enzime (subtilizin). Sadrži SUBTILIZIN. Može uzrokovati alergijsku reakciju.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn