Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Corega Tablete za čišćenje zubne proteze 30 kom

Corega Tablete Za Čišćenje Zubne Proteze 30 Kom

5,89 €/kom

44,38 kn/kom
Cijena za j.m.: 0,20 €/kom(1,48 kn/kom)
Dubinsko čišćenje čak i na mjestima gdje četkica za zube ne uspijeva. Uništava 99,99 % bakterija koje uzrokuju neugodne mirise.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaIrska
Uvjeti čuvanjaSkladištiti na suhom mjestu ispod 25 °C.
Upute za upotrebu/pripremuJednu tabletu Corega ubacite u dovoljno vrlo tople (ne vruće) vode, da se prekrije potpuna ili parcijalna zubna proteza. Ostavite da djeluje 3 - 5 minuta, zatim zubnu protezu iščetkajte s otopinom i mekanom četkicom za zube. Zubnu protezu temeljito isperite pod mlazom tekuće vode. Preostalu otopinu bacite odmah nakon upotrebe.
BrandCorega

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn