Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Likvi All in 1 Tablete za strojno pranje posuđa 100 kom
%

Likvi All In 1 Tablete Za Strojno Pranje Posuđa 100 Kom

59,99 kn/kom

7.96 €/kom
Cijena za j.m.: 0,60 kn/kom(0.08 €/kom)

Akcija traje do 20.10.2022.

Uklanjanje tvrdokornih mrlja.Uklanjanje masnoće.Aktivator pranja na niskim temperaturama već od 40˚C.Izvanredan sjaj posuđa.Sjaj za nehrđajući čelik.Dugotrajna zaštita stakla od korozije.Zaštita perilice od kamenca.Powerbost action pojačana učinkovitost deterdženta.Uklanja mrlje od čaja.Mirisna svježina limuna.


Opis proizvoda

ProizvođačGRUPA INCO S.A., Wspolna 25, 00-519 Warszava, Polska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandLikvi
Neto količina100 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450