Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Jar Platinum Tablete za strojno pranje posuđa 60 kom
%

Jar Platinum Tablete Za Strojno Pranje Posuđa 60 Kom

74,99 kn/kom

9.95 €/kom
Cijena za j.m.: 1,25 kn/kom(0.17 €/kom)

Akcija traje do 27.09.2022.

Kapsule za strojno pranje posuđa Jar Platinum All in One Lemon već iz 1. pokušaja moćno uklanjaju skorene ostatke hrane i masnoću, a čiste i zamašćeni filter, pa i perilica i posuđe blistaju od čistoće. Ove kapsule s tri odjeljka brzo se otapaju pa su prikladne za kratke programe i niske temperature pranja, a već sadrže sredstvo za pomoć pri ispiranju, funkciju soli te sredstvo za zaštitu srebrnine i stakla. Jar Platinum All in One Lemon osmišljene su i testirane za uporabu u svim vodećim perilicama posuđa.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble GmbH,Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaEU
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuStavite kapsulu u odjeljak za deterdžent i odmah ga zatvorite. Pri korištenju ovih kapsula morate imati suhe ruke. Nemojte odmatati ili probijati vrećicu u kojoj se nalazi kapsula. Nakon svake uporabe zatvorite pakovanje s kapsulama.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450