Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Jar Original Tablete za strojno pranje posuđa 80 kom
%

Jar Original Tablete Za Strojno Pranje Posuđa 80 Kom

8,63 €/kom

64,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 0,11 €/kom(0,81 kn/kom)

Akcija traje do 30.12.2023.

NC 30 dana: 9,95 €/kom(74,99 kn/kom)

Kapsule za perilicu posuđa Jar Original All in One čiste u trenu i učinkovito uklanjaju čak i sasušenu masnoću, za blistavo čisto posuđe. Jar kombinira tekućinu i prašak u jednu moćnu kapsulu. Izuzetno topiva vrećica kapsule rastapa se brzo pa odmah počinje čistiti. Tako ih je jednostavno koristiti. Ne treba im skidati omot, jednostavno ih stavite u pretinac za deterdžent.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble GmbH,Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaEU
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuStavite kapsulu u odjeljak za deterdžent i odmah ga zatvorite. Pri korištenju ovih kapsula morate imati suhe ruke. Nemojte odmatati ili probijati vrećicu u kojoj se nalazi kapsula. Nakon svake uporabe zatvorite pakovanje s kapsulama.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn