Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Tafr gel za kosu Power gel  150 ml

Tafr Gel Za Kosu Power Gel 150 Ml

26,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 179,93 kn/l

V12 Power Gel formula koja se brzo suši - bez lijepljenja vlasi i ostataka u kosi. Lako se ispire. S veganskom formulom i 0% alkohola. Lako se ispire. Osigurava postojanu i dugotrajnu frizuru. Podari svojoj kosi savršenu frizuru u svakoj prilici.


Opis proizvoda

ProizvođačHENKEL Maribor d.o.o.Industrijska 23, 2506 Maribor, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Upute za upotrebu/pripremuMalu količinu gela stavi na dlanove, utrljajte ga i ravnomjerno rasporedite po kosi.
BrandTaft

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke