Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Tampax Compak higijenski tamponi 16 komada

Tampax Compak Higijenski Tamponi 16 Komada

3,45 €/kom

25,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 0,22 €/kom(1,62 kn/kom)
Tamponi Tampax Compak. Njihov klizni plastični aplikator sa zaobljenim vrhom olakšava higijensko umetanje. Upijajući kanali usmjeravaju tekućinu prema moćnoj jezgri, a zaštitni sloj pomaže spriječiti curenje i prije nego što se ono dogodi. Svaki je tampon zapakiran u šareni omot koji se lako i tiho otvara, a može podnijeti dane i dane u vašoj torbici bez da se ošteti.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
BrandTampax
Neto količina16 kom

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn