Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Tampax tamponi Regular 8 kom

Tampax Tamponi Regular 8 Kom

1,72 €/kom

12,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 0,22 €/kom(1,62 kn/kom)
Praktični, udobni, diskretni i pouzdani – to su tamponi Tampax Pearl Compak. Njihov kompaktan aplikator olakšava higijensko umetanje, a tehnologija MotionFit pomaže da se prilagode jedinstvenim značajkama vašeg tijela. Pleteni konopčić LeakGuard dodatno štiti od curenja i prije nego što se ono dogodi. Svaki je tampon zapakiran u šareni omot koji se lako i tiho otvara, a može podnijeti dane i dane u vašoj torbici bez da se ošteti. Tamponi Tampax Pearl Compak u veličini Regular prikladni su za slabiju do umjerenu mjesečnicu.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
BrandTampax
Neto količina8 kom
Dodatne informacijeTampax tamponi imaju glatki aplikator koji vam pomaže higijenski umetnuti tampon bez dodirivanja rukama. Istodobno, aplikator omogućuje pravilno postavljanje tampona tamo gdje ćete ga teško osjetiti.Dermatološki testirano.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn