Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

O.b. Comfort Tampon normal 16 kom

O.b. Comfort Tampon Normal 16 Kom

3,72 €/kom

27,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 0,23 €/kom(1,75 kn/kom)
Jednostavno umetanje i pouzdana zaštita sa SilkTouch™ površinom i zakrivljenim žljebovima. Lako klizi za vrlo jednostavno umetanje i uklanjanje. Učinkovito povlači tekućinu u unutrašnju jezgru tampona. Smooth Technology za glatkiju površinu tampona.

Opis proizvoda

ProizvođačJohnson & Johnson GmbH, Johnson & Johnson Platz 2, 41470 Neuss, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandO.b.
Neto količina16 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn