Teta Violeta papirnati ručnik troslojni Expert 1 rola
%

Teta Violeta Papirnati Ručnik Troslojni Expert 1 Rola

2,09 €/kom

Cijena za j.m.: 2,09 €/kom

Akcija traje do 31.12.2049.

NC 30 dana: 3,05 €/kom

Teta Violeta expert 1/1 kuhinjski ručnik od 100% celuloze, posebno je kreiran za staklene i glatke površine. Odlikuje ga iznimna moć upijanja, a pri korištenju ne ostavlja tragove. Siguran je u kontaktu s hranom jer ne sadrži boje, mirise i umjetna bjelila.

Opis proizvoda

ProizvođačLogistika Violeta d.o.o., Obrež Zelinski 55, 10380 Sv. Ivan Zelina, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandTeta Violeta
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.