Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Tomi hrana za mačke govedina 100 g

Tomi Hrana Za Mačke Govedina 100 G

1,19 €/kom

8,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 2,98 €/kg(22,48 kn/kg)
Ovaj obrok bogat je kvalitetnim mesom u idealnom omjeru za Vaše mesoljupce. Idealan omjer kalcija i fosfora omogućuje Vašoj mački zdrave kosti, a dodani vitamini i minerali daju lijepu, sjajnu i gustu dlaku. Četiri različita okusa zadovoljit će čak i najizbirljivije mačke. Obrok je u potpunosti bez šećera, umjetnih bojila i pojačivača okusa, no najvažnije je što je bez GMO.

Opis proizvoda

ProizvođačReg-Nr: De BW20010 Tiemahrung Deuerer Ltd.; D-75015 Bretten, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuZa mačku tjelesne mase 4 kg preporučene količine su 3 vrećice dnevno.
BrandTomi

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn